El Capio HGC organitza la 4a edició del Simposi sobre el Trastorn Límit de la Personalitat

Cartell de la 4a edició del simposi

Societat

Publicat el 30/mar/12 per Sara Valdés

El Capio Hospital General de Catalunya (HGC) acull aquest divendres la 4a edició del Simposi sobre el Trastorn Límit de la Personalitat sota el lema, 'Cap a una comprensió integradora del Trastorn Límit de la Personalitat'. La convenció està organitzada per l'Institut Trastorn Límit i dirigit pel director general del centre sanitari, el doctor Xavier Mate, i pel director del Servei de Psiquiatria, el doctor Miquel Gasol. El simposi té com a objectiu facilitar l'intercanvi d'idees i el contacte personal entre els professionals dedicats a aquest camp.

Aquest simposi, que estarà moderat pels professors Eduard Vieta i Miquel Casas, pretén posar en comú els principals avanços sobre el Trastorn Límit de la Personalitat (TLP) entre els assistents i els conferenciants. L'esdeveniment compta amb l'aval de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental i acollirà una selecció de tallers i conferències a càrrec de prestigiosos ponents de prestigi internacional en el tractament del Trastorn Límit de la Personalitat.

El Comitè Organitzador del simposi convida a participar en la segona edició del concurs de pòsters Premi Esteve Cirera a tots els assistents, contribuint en la promoció i divulgació de treballs sobre l'abordatge del Trastorn Límit de la Personalitat.