Un incendi ha cremat part d'un despatx d'arquitectes situat al carrer de Sant Bartomeu

El foc ha afectat un despatx d'arquitectes

Societat

Publicat el 3/abr/12 per Marina Romero

Un incendi s'ha declarat aquest dimarts a tres quarts de nou del vespre i ha afectat un despatx d'arquitectes situat a la primera planta del número 9 del carrer de Sant Bartomeu, just a sobre del centre cívic de l'Ateneu. L'origen de l'incendi podria haver estat l'acumulació de gasos. Quatre dotacions de bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han tret a l'exterior set bombones de gas butà que hi havia dins de l'edifici i una de càmping gas. El foc no ha causat cap ferit i tampoc no ha afectat l'estructura de l'edifici.

Agents de la policia municipal han acordonat el carrer de Sant Bartomeu i el carrer Escaletes fins que han pogut apagar les flames. Tot i que no s'ha desallotjat els veïns de la zona, els bombers han impedit el pas en aquests dos carrers per poder finalitzar les tasques d'apagament del foc.

Segons han explicat Bombers de la Generalitat la causa del foc podria haver estat l'acumulació de gasos. Per aquest motiu quan han arribat al lloc dels fets el primer que han fet ha estat retirar les bombones de gas que hi havia a l'interior per evitar qualsevol explosió. Les tasques per apagar el foc han durat més d'una hora i hi han col·laborat dues dotacions de la policia municipal.

L'edifici té tres plantes però només ha quedat afectada part de la primera. L'estructura de l'edifici no ha patit cap conseqüència i minuts abans de les onze de la nit els veïns han pogut tornar a casa seva.