Tot a punt per la Marxa Infantil més multitudinària amb 1.300 parelles

Edició anterior de la Marxa

Societat

Publicat el 13/abr/12 per Marc Sala

La 54a edició de la Marxa Infantil i Juvenil comptarà amb la participació de més de 1.300 parelles, nou rècord de participació, que sortiran de la plaça de la Vila a les nou del matí i faran un recorregut de 14 quilòmetres per Collserola. Portar calçat i roba adequada, menjar i aigua són els consells bàsics que l'organització ha fet arribar als participants.

L'edició d'enguany de la caminada ha registrat un nou rècord de participants arribant a les 1.300 parelles que ja disposen de tot el material necessari que es va entregar amb la inscripció.

El coordinador de la marxa, Silvano Bendinelli, ha donat aquest consells de vestimenta en una entrevista a Cugat.cat.

Silvano Bendinnelli

Porteu un calçat adequat per evitar relliscades. Cal portar un xandall i una altra peça per abrigar-se que al matí farà fresca.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Anar provist amb begudes és important. L'organització recomana portar una cantimplora amb aigua, a poder ser natural i no freda. A més, es recorda als marxistes que haurien de portar alguna cosa per esmorzar abans d'arribar al punt del dinar. Es tracta d'una marxa de regularitat i per aquest motiu l'organització recomana no córrer i en cas de fatiga aconsella descansar i després reemprendre la caminada.

També es recorda que cal respectar l'entorn natural per on es desenvolupa el recorregut. En aquest sentit, hi hauran contenidors de recollida selectiva als controls de parades.

En cas de mal temps, l'organització fa una crida perquè els participants i les seves famílies segueixin la informació d'última hora a través de Cugat.cat, al diari electrònic o a través del 91.5 de l'FM, o mitjançant la resta de portals informatius de la ciutat.