Cugat.cat acompanya la diada de Sant Jordi amb una programació especial

Diada anterior de Sant Jordi a la ciutat

Societat

Publicat el 23/abr/12 per Redacció

Cugat.cat emetrà aquest dilluns, de deu del matí a una del migdia, un format especial del magazín radiofònic 'Sant Cugat a Fons' amb motiu de la diada de Sant Jordi. Entrevistes a escriptors santcugatencs, connexions en directe i les actuacions d'Albert Solà, Sergi Estella i Esquerda són alguns dels ingredients de l'espai que es podrà seguir al 91.5 FM i Cugat.cat, i des de la plaça d'Octavià. Al final del programa es donaran a conèixer els guanyadors del 5è Concurs de Microrelats.

El d'aquest any serà un programa ben especial, carregat de literatura i bon humor. El magazín 'Sant Cugat a Fons' començarà amb un espai especial des de la plaça d'Octavià. Al llarg del dia s'oferiran entrevistes a diversos escriptors santcugatencs. D'altra banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, valorarà en una entrevista el desenvolupament de la jornada, i el responsable del Celler de Llibres, Ferran Pontón, parlarà dels llibres més venuts en aquesta jornada de Sant Jordi.

El copresentador del magazín 'Sant Cugat a Fons' Sergio Morales ha explicat algunes de les novetats d'enguany.

Sergio Morales

Aquest Sant Jordi ve carregat d'activitats i convidem tots els santcugatencs a que s'hi sumin.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La tertúlia literària tindrà un lloc destacat a la programació amb convidats com la directora de la biblioteca de Mira-sol, Anna Mael. A més, durant el dia també es gaudirà de la música en directe amb Albert Solà i Esquerda. Per finalitzar la jornada, es faran públics els guanyadors del 5è concurs de Microrelats, organitzat per Cugat.cat.