La llar d'avis de la Parròquia celebra el seu XXIII aniversari amb el nomenament dels pubills

Emiliano Díaz i Marita López són els nous hereu i pubilla.

Societat

Publicat el 24/nov/03 per Ester Castanyer

Emiliano Díaz i Marita López són els nous hereu i pubilla de la Llar d'Avis de la Parròquia. Aquest nomenament ha servit un any més per donar el tret de sortida als actes de celebració de l'aniversari d'aquesta entitat, que enguany arriba als seus 23 anys. Les activitats festives s'allargaran tota la setmana.

Un any més, la Llar d'Avis de la Parròquia celebra el seu aniversari premiant l'assiduïtat i el companyerisme de dos dels seus socis. Es tracta del nomenament de l'hereu i la pubilla de la llar, una tradició que segons el president d'aquesta entitat, Miquel Feu, vol mantenir aquest costum tan català.

Miquel Feu

És una celebració que es fa anualment i representa l'hereu i la pubilla d'una masia, que en aquest cas és la llar.


Tot i que són moltes les persones que mereixen aquest reconeixement, Feu ha explicat que aquest any ha estat un acte especialment emotiu, ja que es tracta de dues persones sempre disposades a donar un cop de mà.

Miquel Feu

Ha sigut molt bonic perquè són dies persones sempre disposades a ajudar.


Un concert d'havaneres a càrrec del Grup Tardor ha servit per posar el punt i final a aquest primer acte de celebració de la Llar d'Avis. Les activitats però continuen al llarg de tota aquesta setmana amb diferents propostes com campionats de jocs de taula, concert i alguna excursió.