El resultat provisional del sorteig dels pisos de Promusa del Turó de Can Mates ja es pot consultar

El sorteig s'ha fet aquest dimarts al Teatre-Auditori

Societat

Publicat el 25/abr/12 per Marina Romero

Els resultats provisionals del sorteig dels 86 habitatges de Promusa que es va fer aquest dimarts al Teatre-Auditori ja es poden consultar a la pàgina Promusa.cat. Hi ha una llista amb els resultats dels habitatges de lloguer general i una altra per la dels pisos de lloguer per a joves. L'empresa municipial d'habitatge té ara uns dies per comprovar que els afortunats compleixen els requisits per ser adjudicataris d'aquests pisos que estan situats entre els carrers de Josep Irla i Josep Tarradelles, al barri del Turó de Can Mates.

Promusa comprovarà en els dies següents que els sol·licitants afortunats compleixen tots els requisits que es necessiten per poder optar a un pis de protecció oficial. A partir d'aquí l'empresa municipal establirà la llista definitiva i es posarà en contacte amb els adjudicataris.

Del total de pisos que s'han sortejat n'hi ha 14 d'una habitació, 28 de dues i 43 habitatges amb tres habitacions i un de dues reservat per a persones que acreditin mobilitat reduïda permanent. A més, també s'han sortejat pisos que estan disponibles de promocions anteriors de Promusa, tant de lloguer general com de lloguer per a joves.