L'especialista en orangutans Rosa Garriga explica la seva experiència a l'institut Leonardo


  • Comparteix:

Rosa Garriga ha visitat avui al Leonardo Da Vinci

Rosa Garriga ha visitat avui al Leonardo Da Vinci

L'especialista en orangutans i ximpanzés Rosa Garriga ha explicat aquest dilluns als alumnes de 1r d'ESO de l'institut Leonardo Da Vinci la seva experiència al centre de rehabilitació d'orangutans a l'illa de Borneo, a Indonèsia, i a Sierra Leone. La veterinària ha acompanyat la seva germana, Pilar Garriga, autora del llibre 'Estiu a Tacugama' que han llegit els alumnes del centre. La visita s'ha emmarcat dins del cicle de xerrades que l'institut organitza amb els escriptors de les lectures que treballen a classe.

Des de fa set anys Rosa Garriga treballa a Sierra Leone, a un centre d'acollida de ximpanzés. Aquesta experiència ha servit l'autora Pilar Garriga, germana de l'especialista, per escriure una novel·la basada en el viatge a Tacugama, el centre on treballa Rosa Garriga. L'especialista en orangutans i ximpanzés ha explicat a Cugat.cat la feina que desenvolupen en aquest centre al qual anomenen 'santuari'.

Rosa Garriga

El santuari és un centre d'acollida dels ximpanzés orfes de l'Àfrica on els rehabilitem i treballem per reintroduir-los a la natura.





Rosa Garriga porta ja més de 10 anys treballant amb els ximpanzés, els orangutans i els goril·les a les selves de Sierra Leone i Indonèsia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.