El Col·legi d'Advocats de Terrassa fa força amb l'Ajuntament per reclamar els jutjats

El Col·legi d'Advocats de Terrassa ha celebrat aquest divendres amb un sopar al restaurant la Masia la festivitat de Sant Raimon de Penyafort

Societat

Publicat el 25/mai/12 per Anna González

El Col·legi d'Advocats de Terrassa coincideix amb l'Ajuntament a la necessitat d'implantar un partit judicial a la ciutat. D'aquesta manera, el col·legi professional se suma de nou a les reiterades peticions del consistori per comptar amb aquest equipament. El regidor de Presidència i Relacions Institucionals, Francesc Carol, ha participat aquest divendres a l'acte acadèmic de lliurament de togues als nous membres del col·legi, que després ha celebrat a la nostra ciutat la festivitat de Sant Raimon de Penyafort, patró dels col·legis d'advocats catalans.

Després d'aprovar dilluns passat una moció institucional de reclamació d'uns jutjats de primera instància i instrucció, l'Ajuntament reitera la seva petició. El regidor de Presidència i Relacions Institucionals, Francesc Carol, ha lamentat que després de tants anys la crisi sigui ara una excusa per no situar a Sant Cugat els jutjats.

Francesc Carol

No pot ser que una població com Sant Cugat no tingui partit judicial propi. La crisi no pot ser una excusa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En el mateix sentit, el degà del Col·legi d'Advocats de Terrassa, Miquel Sàmper, ha recordat la importància que té instal·lar a Sant Cugat uns jutjats, sobretot per l'alta presència empresarial. Una necessitat que xoca amb la llei de demarcació i planta i que Sàmper és partidari de la seva modificació. Són declaracions a Cugat.cat

Miquel Sàmper

S'ha de canviar la planta. S'ha de canviar la normativa, però les indicacions no van en la línia d'acostar-se al territori i Sant Cugat és un exemple.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Col·legi d'Advocats de Terrassa ha celebrat aquest divendres amb un sopar al restaurant la Masia la festivitat de Sant Raimon de Penyafort. Abans, l'entitat professional ha desenvolupat a Terrassa l'acte solemne d'imposició de togues als nous col·legiats i l'entrega de medalles als advocats que fan les noces de plata amb el col·legi. També hi ha hagut un record per al degà del col·legi entre 1978 i 1991, Anselm Ramoneda.