L'ārea veterināria de Boehringer Ingelheim celebra el 40č aniversari

Interior de les instalˇlacions de la farmacčutica

Societat

Publicat el 30/mai/12 per Sara Valdés

L'ārea veterināria de la farmacčutica Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat, celebra enguany 40 anys de presčncia a l'Estat espanyol. En aquest temps, l'empresa alemanya ha aconseguit una posiciķ de lideratge en aquest āmbit, creixent en major mesura amb les vacunes per a la prevenciķ i control de malalties del sector porcí.

En els últims cinc anys, Boehringer Ingelheim Veterināria ha crescut fins arribar a gairebé la cinquantena de colˇlaboradors que té avui dia, i s'ha consolidat com un referent grācies a les seves vacunes en el sector porcí. A més, la farmacčutica ha dut a terme una adaptaciķ de la seva estructura i metodologia amb l'objectiu de donar resposta als reptes actuals del sector i seguir oferint solucions innovadores per als problemes actuals de la salut animal.

L'Ārea Veterināria de la farmacčutica alemanya a l'Estat es va crear al 1972, 15 anys després que la companyia iniciés les seves activitats en el camp veterinari. La seu santcugatenca de Boehringer Ingelheim és la que acumula major importāncia amb més de 1.700 colˇlaboradors.