Set municipis vallesans s'interessen per l''smart street' de Sant Cugat

El tinent d'alcalde de Tecnologia, Jordi Puignero, amb representats de les ciutats membres de l'Eurocities

Societat

Publicat el 12/jun/12 per Dario Albert

Representats dels municipis membres de l'àrea metropolitana de Terrassa, que conformen la xarxa Eurocities, han visitat aquest dimarts el carrer de Cèsar Martinell, la primera 'via intel·ligent' de Sant Cugat. Durant la visita, el tinent d'alcalde de Tecnologia, Jordi Puigneró, ha destacat el sistema d'enllumenat com a aspecte que millor funciona.

El tinent d'alcalde de Tecnologia, Jordi Puigneró, juntament amb els tècnics del consistori, esperen que es compleixi el primer any de la implantació del 'carrer intel·ligent' per fer valoracions del projecte. Tot i això, Puigneró en destaca el sistema d'enllumenat.

Jordi Puigneró

Estem veient què és el que va millor, per exemple, l'enllumenat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




A més, Puigneró ha assegurat que un cop passat el període de prova, que finalitza al novembre, introduiran els elements 'intel·ligents' en els concursos de les concessions, i d'aquesta manera 'les empreses que es facin càrrec de les concessions hagin d'invertir més en tecnologia'.

L'Eurocities és una xarxa que uneix les ciutats més grans d'Europa. Sant Cugat forma part de l'àrea metropolitana de Terrassa, juntament amb les ciutats d'Ullastrell, Viladecavalls, Vacarisses, Castellbisbal i Sant Quirze.