Directors de Cugat.cat i Rŕdio Sant Cugat commemoren els 30 anys en una tertúlia radiofňnica

Societat

Publicat el 13/jun/12 per Sara Valdés

El grup multimčdia Cugat.cat ha celebrat els 30 anys recordant l'evolució del mitjŕ en les últimes dčcades durant les quals ha viscut una histňria de canvis, reconversions i directors. El magazín 'Sant Cugat a Fons' (91.5FM) ha commemorat aquests anys d'informació local amb una tertúlia amb alguns dels directors de la histňria del grup de comunicació.

Rogeli Padró, Maribel Cayuelas i Mňnica Lablanca són alguns dels directors que han passat pel mitjŕ, que juntament amb l'actual director de Cugat.cat, Miquel Herrada, han volgut homenatjar i felicitar els 30 anys de l'emissora.

Els directors que han passat per Rŕdio Sant Cugat i Cugat.cat han parlat de la tasca d'aquest mitjŕ durant els seus anys d'existčncia. Padró, Lablanca i Cayuelas han destacat l'evolució cap a les noves tecnologies, els esforços personals i els 32.000 usuaris únics que ha assolit el portal Cugat.cat.

Rogeli Padró / Maribel Cayuelas / Mňnica Lablanca

Rŕdio Sant Cugat ha estat present als mitjans de sempre i a les noves tecnologies. / Sempre s'ha anat més enllŕ mitjançant esforços personals. / 32.000 usuaris únics és la demostració que Cugat.cat ha trobat el seu forat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, ha remarcat la importŕncia de les entitats i la ciutat per a la formació d'un bon grup de comunicació.

Miquel Herrada

Som un referent per a la ciutat i tot el que som és perquč la ciutat ha depositat confiança en nosaltres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Durant la tertúlia, s'ha fet referčncia a la reconversió del mitjŕ a les noves tecnologies i al nou portal web, que s'ha estrenat aquest dimecres. També a les entitats i persones que dia a dia han fet possible que aquest projecte segueixi endavant.