Maulets denuncia que la Constitució espanyola no respecta el dret d'autodeterminació amb una performance

Societat

Publicat el 4/des/03 per Arantza Diez

L'assemblea local de Maulets ha fet una performance en contra de la Constitució espanyola per denunciar que la Carta Magna no respecta, entre altres drets, el dret d'autodeterminació dels pobles. Cinc joves s'han plantat al carrer Santiago Rosinyol per despenjar una pancarta on s'hi llegia: 'La Constitució, presó de pobles'.

Després de despenjar la pancarta en contra de la Constitució, els joves de Maulets han penjat cartells amb articles de la llei per demostrar, diuen, que la Carta Magna és, només, una declaració d'intencions que no té aplicació real. Els joves també han repartit octavetes entre els participants per explicar el seu posicionament. Núria Gibert, de l'assemblea local, ens ho explica.

Núria Gibert

Sortim al carrer per denunciar que la Constitució és una fal·làcia.


Avui, dins els actes emmarcats en les cinquenes jornades contra la constitució, Maulets oferirà una xerrada a La Guitza per qüestionar la vigència de la llei suprema. Un membre de NOS, organització independentista de Galícia, un activista de Batasuna i un membre del Moviment de Defensa de la Terra, oferiran durant la conferència els seus punts de vista sobre la Constitució.