Es dóna el tret de sortida a la campanya de Nadal amb l'encesa dels llums

L'alcalde ha pitjat el botó que ha encès els llums de la ciutat.

Societat

Publicat el 5/des/03 per Ester Castanyer

Sant Cugat dóna per inaugurada la campanya de Nadal amb la tradicional encesa de llums. Més de 379.000 microbombetes decoraran els carrers i places de la ciutat fins passat Reis, amb l'objectiu de crear un ambient festiu i contribuir a la campanya comercial dels comerços locals.

La plaça Octavià ha estat l'escenari de la tradicional encesa dels llums de Nadal, un acte simbòlic que dóna el tret de sortida a aquestes festes.
Enguany, seran més de 379.000 microbombetes de baix consum les que donaran el toc festiu als carrers del municipi i contribuiran a la campanya comercial. Segons l'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder, aquests són els principals objectius dels llums de Nadal.

Lluís Recoder

Els objectius del llums són omplir els carrers d'alegria i que la gent passegi i això benefici també el comerç local.


Igual que l'any passat, la il·luminació nadalenca consisteix en xarxes lluminoses que envolten els arbres, cortines de llums i panells amb missatges festius. Tots aquests elements es troben presents arreu del municipi, tot i que segons Recoder, el centre urbà es potencia especialment ja que en aquesta zona, els llums de Nadal tenen una llarga història.

Lluís Recoder

La il·luminació és present a tot arreu, també als districtes i barris nous, però sobretot al centre urbà, on els llums són històrics.


Recordem que aquest any, i amb la voluntat d'estalviar energia, els llums de Nadal estaran encesos menys hores que en anys anteriors. Durant aquestes festes, els llums s'encendran de sis de la tarda a onze de la nit cada dia, i fins a les dues de la matinada les nits de Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i Reis.