Una empresa santcugatenca gestiona la compra de 300.000 llibres de text

Captura de la web d'Iddink / Font: Iddink.cat

Societat

Publicat el 25/jul/12 per Marc Sala

La companyia Iddink, ubicada a la ciutat, gestiona l'adquisició de més de 300.000 llibres de text de cara el curs vinent. L'empresa es dedica a oferir solucions a centres educatius i famílies per adquirir material didàctic ja siguin llibres o recursos digitals. Un altre del serveis que ofereix és un sistema de reciclatge de llibres.

Iddink Spain S.L.U. és filial de l'empresa holandesa Iddink Groep, B.V. que ja acumula 30 anys d'experiència en aquest àmbit. La presència a Sant Cugat, on treballen una quinzena de persones, es remunta al 2009 i ofereix els seus serveis als alumnes i centres d'ensenyament de Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius. Durant el període d'estiu, quan l'empresa rep el gruix de peticions, pot arribar a donar a una quarantena de persones, habitualment estudiants, per cobrir la punta de treball.

L'objectiu de la companyia és que els seus clients, ja siguin escoles o famílies, disposin de tots els llibres de text o recursos digitals a l'inici de cada curs. Els usuaris entreguen a Iddink la llista de necessitats i la tasca de la companyia és aconseguir-los i lliurar-los.

El director comercial, Enric Batlle, ha explicat a Cugat.cat que l'ús de tecnologies els permet gestionar un volum de llibres superior a 300.000 unitats de cara el curs vinent amb un mínim marge d'error.

Enric Batlle

Requerim molts sistemes d'informació per evitar errors. Dels més de 300.000 llibres que lliurarem hi haurà un merge d'error inferior al 0'5%.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En l'àmbit català, Iddink ha venut durant el 2011 148.000 llibres i 3.100 llicències de continguts digitals. Els seus serveis han arribat a 41 centres educatius i a 10.200 estudiants.