FGC amplia el servei l'Onze de Setembre per facilitar l'arribada a la manifestació

FGC és un dels mitjans més usats pels santcugatencs

Societat

Publicat el 7/set/12 per Redacció

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) amplia el servei l'Onze de Setembre per facilitar l'arribada a la manifestació de Barcelona des del Vallès Occidental. La companyia incrementarà dimarts freqüències per evitar un col·lapse a les estacions i als combois. Els trens funcionaran amb freqüències de dia feiner entre les dotze del migdia i les onze de la nit.

D'aquesta manera, a la zona urbana de Barcelona, entre Sarrià i Plaça Catalunya, hi haurà una freqüència de pas d’un tren cada dos minuts. FGC posarà també en marxa un operatiu especial d'atenció als usuaris a les estacions.

L'organització de la manifestació, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), preveu un gran flux de manifestants procedents del Vallès. Alguns col·lectius participants de la nostra ciutat, com associacions i partits, ja han recomanat als seus membres avançar al màxim el viatge a Barcelona per esquivar eventuals col·lapses.

L'ANC aconsella concentrar-se als jardinets de Gràcia, a tocar de la Diagonal, per sumar-se allà a la marxa, que començarà a la cruïlla del passeig de Gràcia amb la Gran Via a partir de les sis de la tarda. Els santcugatencs que vulguin sumar-se a aquesta proposta i facin ús del servei de FGC ho podran fer baixant a les estacions de Gràcia o la de Provença.