La tómbola pel Dia Mundial de l'Alzheimer segueix informant la ciutadania

La parada de l'Associcació de Familiars de Malalts d'Alzheimer s'ha situat a la plaça dels Quatre Cantons

Societat

Publicat el 22/set/12 per Redacció

El Dia Mundial de l'Alzheimer, commemorat aquest divendres, ha servit perquè l'Associació de Familiars de Malalts d'aquesta malaltia a la ciutat doni a conèixer la situació dels malalts als santcugatencs i sàpiguen les activitats que l'entitat duu a terme. Aquest és l'onzè any que organitza una tómbola amb aquest objectiu. Una iniciativa que també serveix per recaptar fons per a l'organització.

El dia a dia de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer, i ja porten onze anys, és donar suport a aquests familiars i coneguts que cuiden persones afectades d'aquesta malaltia. Tot i així, l'objectiu de la tómbola, que organitzen anualment coincidint amb el Dia Mundial de l'Alzheimer, és informar la ciutadania i recaptar fons per organitzar activitats, tal com ho ha explicat la tècnica de l'organització, Rosalina Sicart, a Cugat.cat.

Rosalina Sicart

L'objectiu de la tómbola és donar-nos a conèixer a la ciutadania, fet que hem aconseguit en aquests 11 anys. Un altre és rebre el suport solidari de la ciutadania.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha recordat que aquesta organització ja porta més de 10 anys a la ciutat amb una tómbola que visualitza la feina que fan des de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer.

Mercè Conesa

Fa 10 anys que tira endavant projectes a Sant Cugat. Aquesta tómbola visualitza la feina que aquests voluntaris fan al llarg de l'any.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els actes no finalitzen aquest dissabte, sinó que dimecres vinent s'ha organitzat una xerrada amb la presidenta del Comitè de Bioètica d'Espanya, la santcugatenca Victòria Camps, a les set de la tarda a la Casa de Cultura. Dissabte de la setmana vinent hi haurà un concert benèfic de l'Orfeó Català a dos quarts de deu de la nit al Monestir. L'última proposta serà el segon dimarts d'octubre amb un taller d'arteràpia a dos quarts de set de la tarda a la Casa de Cultura.