El primer Fora Estocs conjunt troba la complicitat dels santcugatencs

Societat

Publicat el 6/oct/12 per Laura Mont

El primer Fora Estocs conjunt de Sant Cugat Comerç (StC) i l'Associació de Comerciants Centre-Vila ha portat els santcugatencs al carrer atrets per les ofertes i la gran quantitat de botigues que han participat en l'activitat. De fet, les dues associacions han celebrat que les convocatòries hagin coincidit perquè d'aquesta manera han arrossegat més gent i han creat més ambient en aquesta festa del comerç local. Les botigues, sobretot de roba i complements, han estat les protagonistes de la jornada, però la cita és també una oportunitat per altres establiments com restaurants i empreses de jardineria de fer promoció dels seus serveis.

La pluja de dissabte de la setmana passada va fer impossible la celebració del Fora Estocs organitzat per Sant Cugat Comerç (StC), que l'ha reprogramat juntament amb el de l'Associació de Comerciants Centre-Vila. La presidenta de StC, Maite Pérez, creu que tothom hi guanya perquè es crea més ambient al carrer. En aquest sentit, Pérez no descarta tornar a organitzar iniciatives d'aquest tipus plegats.

Maite Pérez

Nosaltres som molts associats i ens agrada fer coses plegats però hem de mirar per la nostra associació. Tenen les portes obertes, de moment ho combinem de la millor manera possible.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, la secretària de l'Associació de Comerciants Centre-Vila, Josefina Clofent, ha elogiat la iniciativa del Fora Estocs com a mesura per reactivar el comerç en aquests temps difícils.

Josefina Clofent

És un dia que fem comerç, fins i tot bé gent d'altres pobles. És una gran oportunitat pel comerciant de treure estoc de sobre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Com ja és habitual, la roba i els complements han estat els productes estrella, però els santcugatencs també han comprat productes com devedés, joguines i maquillatge. Altres tipus de negocis aprofiten la jornada per donar-se a conèixer. Diversos comerciants han explicat a Cugat.cat que la jornada els aporta clients i publicitat.

Comerciants

És una manera que la gents ens conegui i tenim més venta. / Traiem l'estoc que tenim i ens donem a conèixer perquè acabem d'obrir. / Ens promocionem i Sant Cugat sap que som aquí.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La iniciativa ha aplegat un centenar de botigues.