Sant Cugat per la Independència i Òmnium Cultural acorden treballar plegats

Representants d'Òmnium i Sant Cugat per la Independència durant la roda de premsa

Societat

Publicat el 7/nov/12 per Jaume Blanché

Òmnium Cultural i la delegació local de l'Assemblea Nacional Catalana, Sant Cugat per la Independència, obren una etapa de col·laboració per treballar plegats ja que els objectius de les dues entitats, diuen, són 'iguals' i els fulls de ruta 'coincidents'. La primera iniciativa conjunta és la difusió d'un manifest en suport a la resolució del Parlament del setembre que defensava la necessitat dels catalans de decidir lliurement el seu futur. La voluntat és que el firmin el màxim d'empreses, entitats i personalitats santcugatenques.

Les dues entitats aprofitaran la Festa de Tardor, aquest cap de setmana, per buscar el màxim de suports dels santcugatencs al manifest. Els presidents d'Òmnium Cultural a la ciutat i Sant Cugat per la Independència, Maria Rosa Caballé i Joan Contijoch, respectivament, han assegurat que tenen uns fulls de ruta 'coincidents' i que ara és l'hora de treballar plegats.

Maria Rosa Caballé i Joan Contijoch

Els fulls de ruta de les dues entitats són iguals, és hora de treballar junts. / Per ser més productius hem de treballar plegats, ens hem d'organitzar per fer coses en comú.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Dilluns vinent es reunirarn les dues juntes de les entitats per acordar nous projectes i iniciatives conjuntes.