El Banc de Sang crida els santcugatencs a participar en una nova jornada de donació

La donació serà dilluns vinent al Club Muntanyenc

Societat

Publicat el 3/des/12 per Núria Juanico

El Banc de Sang i Teixits fa una crida als santcugatencs a participar en una nova jornada de donació de sang a la ciutat. L'entitat demana a la ciutadania que col·labori en l'esdeveniment que tindrà lloc dilluns de la setmana vinent al Club Muntanyenc. Segons el Banc de Sang i Teixits, les reserves de tots els grups estan molt baixes, però es necessita sang sobretot dels grups 0 negatiu, AB i B negatiu.

El Club Muntanyenc acollirà una nova jornada de donació de sang el dilluns de la setmana vinent des de dos quarts de sis de la tarda fins a dos quarts de nou del vespre. El delegat del Banc de Sang i Teixits a la ciutat, Enric Martínez, ha explicat que les reserves de sang són baixes i ha fet una crida als santcugatencs perquè participin en la donació.

Enric Martinez

Els grups 0 negatiu, AB i B negatiu estan en reserves de menys de cinc dies, tot i que tots els grups estan baixos.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Banc de Sang i Teixits té la intenció d'organitzar una marató de donacions abans d'acabar l'any, tot i que encara no ha fixat la data de l'esdeveniment. La ciutat compta també amb un punt de donació permanent al Capio Hospital General de Catalunya (HGC).