Més d'un miler de santcugatencs han participat als cursos i tallers de la XCCP

La Casa de Cultura forma part de la XCCP / Font: Casa de Cultura Sant Cugat

Societat

Publicat el 3/des/12 per Marc Sala

Més d'un miler de santcugatencs ha participat als cursos de formació organitzats per la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) en aquest primer trimestre del curs 2012-2013. La xarxa renovarà a partir de gener la seva oferta amb 117 cursos i 25 tallers que suposaran unes 1.500 places. Dimecres de la setmana vinent s'obrirà el període d'inscripcions a les activitats que s'allargaran fins el març de l'any vinent.

La XCCP està formada per cinc equipaments repartits entre el centre de la ciutat i els districtes que proposen una variada oferta que avarca des del lleure i la cultura a la formació en diferents àmbits. Aquesta oferta ha despertat l'interès de més de 1.000 santcugatencs que han participat en algunes de les seves propostes celebrades entre setembre i desembre.

De cara el proper trimestre, la Xarxa amplia la programació amb noves propostes que s'afegeixen a les ja existents. Creació de pàgines web nivell 2, tallers de còctels i tapes, tast de xocolata, cursos d'instruments musicals i interpretacions teatrals són algunes de les novetats d'aquest trimestre.

Les inscripcions es poden fer a qualsevol dels equipaments de la xarxa (Casa de Cultura, Xalet Negre, Casino La Floresta, Casal Mira-sol i al Casal Les Planes) a partir de dimecres de la setmana vinent.