Les autoescoles es preparen per al canvi d'examen de conduir

Sant Cugat té set autoescoles

Societat

Publicat el 23/des/12 per Darío Albert

Les autoescoles de la ciutat fan un balanç positiu del nou examen que la Direcció General de Trànsit (DGT) prepara pel carnet de conduir. Les proves teòriques, que es faran per ordinador, tindran 15.000 preguntes més i per aprovar la part pràctica, que serà més llarga, serà necessari tenir coneixements de mecànica. A més, s'introdueix una part de conducció autònoma en la que l'alumne no rebrà cap indicació per part de l'examinador.

Les autoescoles consultades per Cugat.cat coincideixen a destacar que el canvi de tipus d'examen és positiu tant per a l'alumne com per a la seguretat vial.

Autoescoles: Monestir, Molins i En Marxa

Millorarà la qualitat de l'examen. / Per a la seguretat vial serà molt positiu. / És un canvi positiu en la teòrica i la pràctica.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A més, consideren que l'augment de les preguntes de la prova teòrica implicarà que els alumnes hagin d'anar a les classes i no limitar-se a 'aprendre's les preguntes i respostes de l'examen'.

Autoescoles: En Marxa, Castellví i Prius

No s'aprendran només els exercicis, també agafaran base. / L'única manera per aprovar és assistir a classe. / S'hauran de saber més el llibre i no memoritzar-se les preguntes dels tests.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'examen teòric s'introduirà progressivament a partir del segon dilluns de gener. Pel que fa a la prova pràctica, els canvis es faran a partir del penúltim dilluns del mateix mes.