Cugat tv t'acosta alguns dels pessebres que decoren les cases santcugatenques

Imatge del pessebre de l'estanc de la plaça de Barcelona

Societat

Publicat el 27/des/12 per Anna González

Sant Cugat manté la tradició de compartir el pessebre amb els veïns. Nombroses cases particulars del casc antic llueixen a les seves finestres aquestes escenes nadalenques, que es poden veure des del carrer. Cugat tv acosta alguns d'aquests pessebres que són part de la decoració de Nadal de la ciutat.


MIRA-HO A CUGAT TV

Cugat.cat ha volgut aquest Nadal conèixer de prop una de les tradicions que més llueixen en aquests dies festius. Els pessebres que es poden veure col·locats a les finestres de les cases posen llum, color i tradició a aquest Nadal.

Principalment, són els carrers del casc antic els que se sumen a aquesta iniciativa. Els interessats en fer aquest recorregut pels pessebres que algunes llars comparteixen amb els santcugatencs poden començar-lo al carrer Hospital. Després poden visitar el pessebre amb barrufets que cada any mostra l'espai gastronòmic Terra Dolça al carrer d'Enric Granados.

Els carrers de Santa Maria, Xerric, Sant Antoni i plaça de Barcelona completen el recorregut que proposa Cugat.cat per conèixer una tradició que, en alguns casos, innova en llum, aigua i posada en escena.