S'obren les inscripcions per al 9è concurs preuniversitari de la UIC

Cartell del concurs preuniversitari de la UIC any 2012 / Font: Uic.es

Societat

Publicat el 11/gen/13 per Cristina Mur

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) dóna el tret de sortida al seu concurs anual per a futurs estudiants. La iniciativa és una competició oberta als alumnes de segon de batxillerat de qualsevol modalitat i a tots aquells de cicles formatius superiors que estiguin interessats en cursar un grau en Educació o Infermeria en aquesta universitat amb campus a Sant Cugat. El concurs valora els 10 millors treballs de recerca, que optaran a una beca del 100% al primer any de qualsevol titulació del centre al curs 2013-2014.

El concurs està obert des d'aquest divendres i fins el primer de febrer. Els interessats hauran d'omplir una sol·licitud d'inscripció, que trobaran a la web Uic.es ¡ enviar una còpia enquadernada del seu treball de recerca, que podrà estar centrat en una matèria o ser interdisciplinari.

Després de ser destriats en un procés de preselecció, els millors treballs passaran a una segona i tercera fase en què es defensarà el treball davant d'un tribunal.

Els treballs es podran lliurar fins al segon divendres de febrer a les sis de la tarda, al campus de Barcelona de la UIC o a través del correu postal. El tercer divendres de febrer es farà públic el llistat de treballs que passen a la següent fase de selecció.

Els 10 treballs guanyadors optaran a una beca del 100% al primer curs. A més, el primer classificat rebrà un ordinador portàtil, el segon i tercer un iPod, i els seus tutors un llibre electrònic.