Prop de 1.300 persones passen pel Museu durant les vacances de Nadal

Les visites teatralitzades es repetiran els dissabtes

Societat

Publicat el 12/gen/04 per Ester Castanyer

Prop de 1.300 persones han visitat el Museu de Sant Cugat durant les festes de Nadal, de les quals quasi 400 han participat en les activitats específiques engegades per aquest equipament amb motiu de les vacances. Aquestes xifres han estat valorades molt positivament pel director del Museu, que ha destacat sobretot la bona resposta de les propostes infantils.

Aquesta era la primera vegada que el Museu de Sant Cugat programava diferents activitats per oferir a les famílies santcugatenques una alternativa lúdica i cultural durant les vacances, i pel que sembla, la resposta ha estat positiva.

Així ho posen de manifest les xifres, que indiquen que entre el 22 de desembre i el 6 de gener han passat per aquest equipament i per la Casa Aymat un total de 1.297 persones, de les quals 397 han participat en aquestes noves activitats.

Per al director del Museu, Lluís Campins, es tracta d'una resposta molt satisfactòria tenint en compte que es tractava d'una novetat.

Lluís Campins

Estic satisfet ja que és una participació positiva tenint en compte que era la primera temporada específica i que no hi ha una rutina establerta en aquest sentit.


Entre les diferents activitats, una de les que ha tingut més acceptació han estat les visites teatralitzades, que a partir d'ara es repetiran tots els dissabtes.

Per franges d'edat, les activitats familiars han funcionat molt bé, així com les iniciatives dirigides a nens i nenes d'entre 6 i 10 anys. En canvi, els joves d'entre 11 i 14 anys no s'han animat a prendre part d'aquest programa, que segons Campins caldrà reestructurar per aquest col·lectiu.

Lluis Campins

Les activitats per joves d'entre 11 i 14 anys s'han hagut d'anul·lar per manca d'inscripcions, i ho haurem d'analitzar. Els més petits, en canvi, han respost molt bé.


El progarma d'activitats específiques del Museu es repetirà a l'estiu, amb un major nombre de propostes i també amb algunes novetats.