L'Aula d'Extensió clou el curs amb un programa farcit de temes diversos

Moment de presentació de les propostes de l'Aula

Societat

Publicat el 25/mar/13 per Marc Sala

L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEU) tanca el curs 2012-2013 amb una quinzena d'activitats que comprenen un ampli ventall de temes. Història, tecnologia i música són alguns dels eixos d'aquest trimestre que finalitzarà al maig amb una taula rodona que comptarà amb la presència del director de la companyia Comediants, Joan Font. La primera cita del trimestre serà el dilluns 8 d'abril i parlarà de l'actuació de Pau Casals a la Casa Blanca el 1961.

L'Alexandria de l'Antiguitat, la impressió en tres dimensions, política i Mesopotàmia són alguns dels temes que centraran les xerrades organitzades per l'AEU que fins al juny tindran lloc els dimarts a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) i al Trade Center. En aquesta ocasió, però, també està prevista una taula rodona al Teatre la Unió. Serà el 6 de maig, estarà presentada pel crític artístic Eduard Jener i el protagonista serà el dramaturg Joan Font, director de la companyia teatral Comediants.

El president de l'entitat, Marc Plens, ha explicat que per confeccionar el programa cal tenir en compte l'opinió dels usuaris, però també destaca la valentia de tractar certs temes d'actualitat.

Marc Plens

Aquí volem divulgar, no fer conferències magistrals. Cal escoltar la gent i saber quins temes agraden i quins no. També cal ser valent per proposar alguns temes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les tertúlies són un complement al cicle de xerrades que, segons Marc Plens, estan superant les expectatives dels organitzadors per la creixent resposta del públic. Pel president de l'AEU, aquestes trobades són una manera de descobrir talents entre els participants que després s'incorporen a l'aula.

Marc Plens

Quedes parat dels coneixements que té la gent i que ignorem. Gent amb molta profunditat de pensament que en sap tant com el convidat. Això ens permet incorporar gent a l'Aula.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La cloenda del curs es farà el dimarts 4 de juny al Teatre-Auditori i serà una conferència amb el divulgador musical Andreu Jariod que estarà acompanyat per l'actuació d'un quartet musical que interpretarà peces d'Albéniz, Falla i Granados.