La Marxa Infantil i Juvenil ja compta amb 1.100 parelles

El límit de participació és de 1.300 parelles

Societat

Publicat el 25/mar/13 per Anna González

Unes 1.100 parelles ja s'han preinscrit per participar a la Marxa Infantil i Juvenil que organitza el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC). Les preinscripcions per a la 55a edició de la cita estaran obertes fins aquest dijous i en cas de no arribar a les 1.300 parelles, el límit fixat per l'organització, es tornaran a obrir a partir de dimecres de la setmana vinent. Els nens i joves que vulguin participar poden apuntar-se al web Marxainfantil.cat.

La Marxa de Regularitat tindrà lloc el 14 d'abril, enguany amb un recorregut més curt. A més, aquesta edició està marcada per novetats com la posada en marxa d'un nou sistema de xips, localització instantània i la supressió de la pausa per dinar.

Fins ara, s'han sumat a la iniciativa uns 2.200 participants que ja s'han preinscrit. Tot i així, l'organització fa una crida al jovent per participar a la Marxa Juvenil, que tindrà un recorregut parcialment diferenciat i un quilòmetre i mig més llarg.

Tots els participants d'aquesta 55a edició de la Marxa Infantil de Regularitat rebran un estoig sostenible i reutilitzable per a entrepans.

Cugat.cat i la ràdio de Sant Cugat (91.5 FM) oferiran el minut a minut de la prova, a través d'un web especial i de les xarxes socials, a twitter l'etiqueta serà #55marxainfantil. El web també disposarà de les darreres informacions i publicarà les classificacions de la marxa. L'endemà de la prova, la Botiga de Cugat.cat, Cugat.cat/labotiga, posarà a la venda el vídeo amb les imatges d'aquesta 55a edició.