15 fotografies denuncien la situació de Bombai per canviar la realitat

L'exposició denuncia la situació dels nens / Font: Francescmelcion.com

Societat

Publicat el 4/abr/13 per Tamara Atienzar

Denunciar la situació que viuen els habitants dels slums a Bombai i plantejar una base sobre la qual construir un futur ha estat l'objectiu de l'exposició 'Bombai en blanc i negre'. La mostra és un recull de 15 fotografies que el fotoperiodista Francesc Melción va capturar a Bombai al 2005. La desprotecció de la infància, els contrastos i desigualtats o la vulneració dels Drets Humans han estat el fil conductor d'un conjunt que ha portat l'ONG Somriures de Bombai a l'Ateneu Santcugatenc aquest dijous.

Després d'un treball de selecció i composició de les imatges que va capturar el col·laborador de l'ONG Somriures de Bombai, Francesc Melción, ha pogut portar les 15 imatges a l'Ateneu de la ciutat. La falta d'higiene, la pobresa o les condicions en què creixen els nens són els ítems dels quals parteix l'autor per denunciar una realitat que preten ser el punt de partida d'un canvi.

El responsable de l'exposició i col·laborador de Sonrisas de Bombai, José Mansilla, ha animat els espectadors a no quedar-se amb la part negativa i així canviar la situació.

José Mansilla

Hem de donar-li la volta i veure que és la base sobre la que construir un futur.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Somriures de Bombai té la intenció de recórrer els centres cívics i biblioteques de tot Catalunya per mostrar la cara menys coneguda de la ciutat de l'Índia.