Promusa lliura dissabte les claus de la promoció del camí de la Creu

Imatge de l'interior de la cuina d'un dels pisos de Promusa

Societat

Publicat el 10/abr/13 per Sílvia González

Els adjudicataris dels 42 pisos de venda de Promusa al camí de la Creu recolliran aquest dissabte les claus, en un acte al mateix edifici a les dotze del migdia. Aquesta promoció se suma a la de 75 pisos, també de venda, que l'empresa municipal d'habitatge construirà al districte de la Floresta. Amb els pisos que es lliuren aquest dissabte, Sant Cugat tindrà un 8'5% de la seva població vivint en un habitatge de protecció oficial.

La nova promoció d'habitatges està ubicada al número 5 del camí de la Creu, en la confluència amb l'avinguda de Francesc Macià. Els 42 habitatges estan vinculats, cadascun, a un pàrquing i traster.

Construït per Tau-Icesa, l'edifici té de dues plantes de soterrani -amb aparcaments i trasters-, planta baixa amb locals comercials i cinc plantes. Del total de pisos, 29 tenen dos dormitoris, un adaptat dos dormitoris i 12 habitatges de 3 dormitoris. La planta de l'edifici té forma triangular i deixa un gran pati interior des d'on s'accedeix als habitatges a través d'unes passeres exteriors.

Als 42 habitatges, s'hi sumaran, en un futur, els 75 habitatges de venda que Promusa construirà al districte de la Floresta. Actualment, a Sant Cugat, hi ha més de 1.700 habitatges de protecció oficial tant de venda com de lloguer.