Cugat.cat ofereix una cobertura especial per seguir minut a minut la Marxa

Edició anterior de la Marxa de Regularitat

Societat

Publicat el 14/abr/13 per Anna González

Cugat.cat, a través de tots els seus formats, ofereix aquest diumenge una cobertura especial de la Marxa de Regularitat, organitzada pel Club Muntanyenc. El web del grup multimčdia posa a disposició dels santcugatencs tota la informació de la caminada actualitzada minut a minut. La darrera hora també es pot seguir a través de la rŕdio de Sant Cugat al 91.5 FM i de les xarxes socials del grup. Al final de la jornada, Cugat.cat oferirŕ un reportatge en vídeo de l'esdeveniment amb les millors imatges.

Cugat.cat col·labora amb la Marxa Infantil i Juvenil de Regularitat. El grup de comunicació multimčdia seguirŕ minut a minut el desenvolupament de l'activitat. D'aquesta manera, farŕ arribar als santcugatencs tota la informació a través del seu web, també disponible per a dispositius mňbils; de la rŕdio de Sant Cugat i de les xarxes socials. A Twitter, la caminada es pot seguir amb l'etiqueta #55marxainfantil.

El portal multimčdia disposa d'un espai especial per a l'ocasió dedicat a la Marxa de Regularitat i es pot consultar a Cugat.cat/especials/marxa

A més, Cugat tv oferirŕ al final de la jornada un reportatge amb les millors imatges de la marxa, que estarŕ també disponible l'endemŕ a la Botiga de Cugat.cat, Cugat.cat/labotiga.

Cugat.cat també publicarŕ les classificacions de la marxa.