Un blog analitza la història de Sant Cugat en el període 1931-1941

Una de les entrades del blog

Societat

Publicat el 28/abr/13 per Redacció

L'historiador José Fernando Mota ha obert un blog sobre la història de la Segona República, la Guerra Civil i els primers anys de franquisme a Sant Cugat. La web Historiasantcugat.wordpress.com fa un repàs dels principals capítols i personatges de l'època.

Els polítics de la Segona República, la seva proclamació, el paper del camp de golf com a espai d'instrucció militar i l'esperantisme són alguns del temes que s'analitzen al blog de Mota. Són temàtiques que l'autor ja va tractar al seu llibre 'Sant Cugat del Vallès (1931-1941): República, guerra civil i primers anys de franquisme'.

Amb aquest blog, però, l'autor es proposa acostar la realitat històrica de la ciutat al públic general a través de petites anècdotes, personatges destacats i curiositats del Sant Cugat de l'època.

José Fernando Mota

Qüestions curioses, personatges que la història ha engolit... Intenta explicar de manera didàctica el que era aquell Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Mota és llicenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i diplomat en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de Barcelona (UB) amb premi extraordinari. Ha estat Premi Gausac d’història local de Sant Cugat i ha publicat diversos llibres.