Sant Cugat compta amb una altra àvia centenària

Ramona López Fornés és vídua en segones núpcies i viu a l'hotel residència de Valldoreix

Societat

Publicat el 27/gen/04 per Arantza Diez

Sant Cugat té entre els seus habitants, una altra àvia centenària. Es tracta de Ramona López Fornés. Nascuda el 26 de gener de 1904 ha complert cent anys de vida a la Residència Hotel Vila Valldoreix, on viu. La senyora López, emocionada, ha rebut la Medalla del Programa 100 anys de la Generalitat.

Casada dos cops i sense fills, Ramona López Fornés ha viscut una vida intensa. Els seus companys la defineixen com una dona lluitadora, amb molt caràcter que, encara ara, amb 100 anys, té molt clar el que vol. Envoltada de familiars i de tots els avis de la residència ha celebrat la fita de viure un segle. Amb aquestes paraules expressava la seva emoció.

Ramona López Fornés

Estic molt emocionada per totes les atencions que he rebut. Tinc ganes de plorar tota l'estona.


Ramona López no ha pogut contenir la seva emoció quan un delegat del departament de Benestar Social de la Generalitat li ha fet entrega de la Medalla dels Cent Anys de Vida del govern català. Amb el mateix sentiment ha rebut la rosa de plata i roba que li ha regalat l'alcalde, Lluís Recoder, personalment. L'alcalde ha aprofitat l'aniversari de Ramona López per adreçar-se a tots els avis de la residència i recordar-los la seva importància com a transmissors de coneixements i experiències a les generacions més joves. Recoder ha afegit que una ciutat sana i cívica cuida els seus avis.

Lluís Recoder

Crec que una ciutat sana i cívica cuida i estima els seus avis.


La residència-hotel Vila Valldoreix ja té entre els seus membres dues àvies centenàries. Precisament, el mes vinent, una companya de Ramona López, la senyora Anna Valls, complirà 101 anys.