La Fundació Iván Mañero s'instal·larà a la ciutat a la tardor

Imatge virtual de l'aspecte que tindrà el nou centre / Font: Ivanmanero.com

Societat

Publicat el 19/mai/13 per Mikel Vilalta

La Fundació Iván Mañero es traslladarà a la ciutat al novembre, juntament amb la clínica de 6.000 metres quadrats que el cirurgià plàstic obrirà a l'entorn de Can Magí. Amb aquest trasllat, l'entitat vol enfortir vincles amb Sant Cugat, on ha promogut accions solidàries en diverses ocasions. Una vegada a la ciutat, la fundació i la clínica es bolcaran en un projecte per ajudar les dones africanes que han patit ablacions. A més, l'any vinent l'entitat té previst impulsar des de les seves noves instal·lacions un centre d'acollida per a persones amb discapacitat a Guinea Bissau.

La fundació encapçalada per Iván Mañero es traslladarà a la clínica de cirurgia plàstica i reconstructiva que el doctor té previst obrir aquest novembre. Un canvi que respon al lligam que l'associació ha establert amb la localitat, després d'haver compartit diverses iniciatives solidàries, i a les seves bones comunicacions i proximitat amb Barcelona. La directora de l'entitat, Ruth Mañero, ha explicat que amb la nova seu es podrà consolidar un projecte per operar dones africanes que han patit ablacions.

Ruth Mañero

Serà un lloc on podrem operar les dones que han patit l'ablació i que no tenen recursos econòmics.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Mañero també ha explicat que l'any vinent volen engegar un centre d'acollida per a persones amb discapacitat a Guinea Bissau, un projecte que també s'impulsarà des de Sant Cugat, tenint en compte el seu bagatge en el suport a persones amb disminució física. La nova clínica, on s'ubicarà la fundació, es va començar a construir fa uns mesos i tindrà 6.000 metres quadrats.