Un curs internacional de Konik analitza una nova tècnica d'anàlisi molecular

Konik és l'organitzador de l'esdeveniment

Societat

Publicat el 24/mai/13 per Núria Juanico

Sant Cugat acollirà el primer curs internacional sobre una nova tècnica d'anàlisi molecular. L'esdeveniment, organitzat per l'empresa Konik, girarà al voltant del sistema HPLC+GC-MS Multidimensional, que integra diverses tècniques de cromatografia en una única plataforma. El curs s'adreça a professionals analistes, investigadors i estudiants i tindrà lloc dijous que ve al Centre de Recerca i Desenvolupament de la companyia.

Konik organitza el primer curs internacional sobre un nou sistema d'anàlisi molecular que integra les tècniques de cromatografia HPL, GC i espectrometria de masses en una única plataforma. El sistema utilitza tecnologia punta i substitueix altres tècniques alternatives en l'àmbit de l'anàlisi molecular. Els doctors Josep Maria Gibert, David Alonso i Nieves Sarrión seran els encarregats d'impartir el curs, que ja s'ha celebrat a altres ciutats com Dubai, als Emirats Àrabs, i Saigon, al Vietnam.

Durant el juny Konik participarà en tres simposis internacionals a París, Minneapolis i Amsterdam per analitzar aquesta nova tecnologia sobre l'anàlisi molecular.