Valoriza estableix serveis mínims per a aquest dimarts i dimecres

Valoriza oferirà serveis mínims aquest dimarts i dimecres

Societat

Publicat el 18/mai/13 per Núria Juanico

Valoriza oferirà serveis mínims aquest dimarts i dimecres com a conseqüència de la vaga indefinida que els seus treballadors mantenen des d'aquesta setmana. Així ho han acordat l'empresa de neteja viària i els representants sindicals després d'una reunió aquest divendres en què no s'ha arribat a cap acord sobre el compliment del conveni col·lectiu. Pel que fa a aquest dilluns, Valoriza oferirà un 25% dels seus serveis.

Membres del departament d'Empresa i Ocupació, representants sindicals i el comitè d'empresa de Valoriza s'han reunit aquest divendres per reafirmar que els serveis mínims seran dos cops per setmana mentre duri la vaga. De moment, dimarts i dimecres de la setmana vinent l'empresa oferirà serveis mínims i dijous els treballadors i el comitè d'empresa es tornaran a reunir per intentar acostar posicions. El representant sindical d'UGT a l'empresa, Eusebio Arellano, ha concretat que aquest dimarts i dimecres hi haurà serveis mínims i que durant aquest dilluns la plantilla treballarà un 25% de la seva jornada laboral.

Eusebio Arellano

Dimarts i dimecres farem serveis mínims. Tota la plantilla sortirà aquests dies.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un grup de treballadors s'ha concentrat aquest divendres davant l'ajuntament per demanar el compliment dels acords del conveni col·lectiu. Els vaguistes també reclamen la paga de beneficis corresponent a l'estiu i el Nadal de l'any passat i que se'ls aboni l'import corresponent a l'augment de l'IPC del 2012, d'un 2,9%.