El CMSC organitza de nou i repeteix recorregut a la 7a Marxa Cap de Rec

Imatge d'una edició anterior de la marxa / Font: Izmet Yahia-Cheik Serra

Societat

Publicat el 27/mai/13 per Judith Cañamares

La 7a Marxa Cap de Rec, que organitza el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) pel 15 de juny ja compta amb 520 inscrits i només 40 places disponibles. El recorregut serà de 52 quilòmetres i els participants disposaran d'un màxim de 15 hores per finalitzar-lo. El desnivell acumulat de la cursa és de 5.200 metres. El CMSC assegura que els camins i el sòl no tenen cap dificultat tècnica però avisa que cal tenir en compte el fort desnivell i l'altura a la qual es desenvolupa la marxa.

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) organitza un any més la Marxa Cap de Rec amb el mateix recorregut que l'any anterior. 52 quilòmetres de camí que desfilaran per Viliella, el Port de Vallcivera, el llac i refugi de l'Illa, la font de la Closa i el Camí de les Molleres, el refugi dels Estanys de la Pera i tornant al punt de partida, el refugi de Cap de Rec.

La marxa tindrà lloc el dissabte 15 de juny i ja compta amb 520 persones inscrites. La prova és puntuable per a la Copa Catalana de Marxes de Resistència i tindrà lloc al Pirineu català. El preu d'inscripció per als federats és de 30 euros i per als no federats de 35.

En paral·lel, el CMSC organitza un concurs de fotografies entre els participants de la marxa per reviure els millors moments del recorregut.