Nova oportunitat per descobrir el món de l'astronomia al Museu del Monestir

Anterior observació / Font: Museu de Sant Cugat

Societat

Publicat el 8/jun/13 per Marc Sala

L'Associació Astronòmica de Valldoreix ofereix aquest dissabte una nova oportunitat per conèixer el món de l'astronomia. Serà la 2a Nit Astronòmica que proposa una sessió teòrica d'introducció a aquesta disciplina i una observació que tindran lloc al Museu del Monestir i als Jardins de l'Abat Hort del Paga-li Joan respectivament, a partir de les nou del vespre.

El vicepresident segon de l'entitat, Jesús González, ha animat els santcugatencs a participar en aquesta iniciativa i descobrir el món de l'astronomia que, segons ha explicat en una entrevista a Cugat.cat, està vivint un període apassionant ple de descobriments.

Jesús González

L'astronomia està vivint uns moments espectaculars, comparables als segles XVII i XVIII quan es descobrien noves parts de la terra.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



González ha explicat que són sessions introductòries i que les pot gaudir qualsevol persona encara que no tingui coneixements previs d'aquesta matèria. Els interessats poden inscriure's trucant al Museu de Sant Cugat (93.589.63.66) o enviant un correu electrònic a educaciomuseu@santcugat.cat.

A les nou del vespre començarà la sessió d'introducció teòrica i cap a les deu de la nit els participants sortiran als Jardins de l'Abat Hort del Paga-li Joan per aprendre a utilitzar telescopis i començar l'observació d'estels i planetes.