L'Institut de la Infància entrega a Georgina Gorch el seu pes en llibres

Georgina Gorch ha obtingut el seu pes en llibres

Societat

Publicat el 7/jun/13 per Núria Juanico

La santcugatenca Georgina Gorch s'ha endut el seu pes en llibres aquest divendres després de guanyar el concurs del festival 'Petits! Grans! Llibres!', organitzat per l'Institut de la Infància. La iniciativa ha permès ampliar en 600 els membres de l'entitat, amb seu a Sant Cugat.

Georgina Gorch ha obtingut 28 quilos de material literari aquest divendres en l'acte d'entrega del premi del concurs 'Guanya el teu pes en llibres'. Més enllà de fomentar la literatura entre els més petits, la iniciativa ha aportat 600 nous membres a l'Institut de la Infància, que també ha estudiat les dades dels participants incorporats i els seus perfils.

Així, l'entitat ha pogut saber que un 44% dels assistents al festival 'Petits! Grans! Llibres!' venien de fora Sant Cugat, una xifra que constata l'èxit de l'associació per obrir-se a famílies d'altres municipis de Catalunya. La directora de l'Institut de la Infància, Verònica Bronstein, ha explicat que amb el concurs han incorporat nous membres a l'entitat i, alhora, han potenciat la lectura a través d'una activitat atractiva.

Veronica Bronstein

Nosaltres sempre demanem dades, però ara hem donat un estímul i alhora hem compartit amb els nens la fantasia per la literatura.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La 4a edició del festival 'Petits! Grans! Llibres!' va proporcionar sis dies d'activitats literàries, jornades de formació, espectacles i tallers durant la segona setmana del maig passat.