L'English Connection celebra el 25è aniversari amb els seus alumnes

Alumnes, ex-alumnes i professorat del centre s'han reunit al BeBop per celebrar el 25è aniversari de l'acadèmia

Societat

Publicat el 26/jun/13 per Adrià Claramunt

L'academia d'anglès English Connection ha celebrat aquest dimecres al BeBop el seu 25è aniversari amb una festa que ha aplegat alumnes, exalumnes i professorat que han rememorat anècdotes del seu pas per les aules. La direcció de l'acadèmia ha agraït a la ciutat i a tots els que han passat per English Connection la seva confiança i ha emplaçat tothom a continuar aquest història 25 anys més.

L'actual propietària de l'acadèmia i única dels tres socis originals, Verena Cater, ha valorat aquesta llarga trajectòria i ha destacat que segueix amb la mateixa passió amb la que va començar. Cater ha explicat que té la intenció continuar treballant com fins ara.

Verena Cater

Volem donar les gràcies a tothom que ha confiat en nosaltres i al poble de Sant Cugat i esperem seguir treballant com fins ara.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Cater ha subratllat la recent ampliació del centre i els bons resultats dels seus alumnes als examens oficials de la Universitat de Cambridge. A més, la directora ha destacat l'excel·lent ubicació del centre, al carrer de Sant Domènec, com un altre dels elements que expliquen l'èxit i l'arrelament a la ciutat de l'acadèmia i d'ella mateixa a nivell personal.