A falta de dos mesos per l'obertura del 'Sant Cugat Hotel & Restaurant' ja hi ha el 50% de reserves fetes

Simulació de la recepció de l'Hotel.

Societat

Publicat el 6/feb/04 per Silvia Gonzalez

L'hotel de la Rambla del Celler, que s'obrirà el proper 1 d'abril, portarà el nom de 'Sant Cugat Hotel & Restaurant'. A falta de dos mesos per la seva obertura oficial, el nou complexe ja té la meitat de les habitacions reservades, tot i que la previsió és que abans de l'estiu el nivell d'ocupació sigui d'un 80%.

'Sant Cugat Hotel & Restaurant' és el nom d'aquest nou edifici que s'aixeca al nucli urbà de la ciutat amb una inversió de 12 milions d'euros. Després de 22 mesos d'obres, l'hotel entrarà en funcionament a primers d'abril, tot i que la inauguració es farà al mes de juny.

A dia d'avui, l'hotel ja té reservades la meitat de les 97 habitacions dobles sense fer campanya de promoció. Bona part de les peticions s'han fet amb motiu de la cinquena cursa del Mundial de Fòrmula 1 que es disputarà al maig a Montmeló. Des de l'empresa Habitat les previsions d'ocupació són molt bones tal i com explica Eva Giné, del departament de màrqueting:

Eva Giné

Les nostres previsions d'ocupació són d'un 80% abans d'acabar el mes de juny


La sala de celebracions també ha tingut molt èxit donat l'elevat nombre de reserves fetes. Un altre punt d'atracció serà STC, el restaurant que -amb les inicials de la nostra ciutat- no serà d'ús exclusiu pels clients de l'hotel.

L'hotel -amb forma de lent- té 5 plantes distribuïdes al laterals que deixen lliure un espai central on s'instal.laran dos ascensors panoràmics. Les bones vistes també estaran garantides amb els grans finestrals des d'on es pot veure el Monestir. Escoltem Eva Giné:

Eva Giné

Les habitacions tenen uns grans finestrals amb vistes al Monestir


Les habitacions de l'hotel, de 4 estrelles, tindran un preu mig de 90 euros. El Sant Cugat Hotel i Restaurant també disposa de 97 places d'aparcament i una plantilla de 50 treballadors.