El Cau enceta la Festa Major de la Floresta demanant més espais públics

El Cau en el moment de la lectura del pregó

Societat

Publicat el 26/jul/13 per Judith Cañamares

L'Agrupament Escolta de la Floresta ha reclamat més cessió d'espais públics per a les entitats del districte en el pregó de la Festa Major de la Floresta. A la lectura del text han participat diversos membres del Cau, i ha servit per encetar el cap de setmana d'actes de la festa grossa del districte. Coca, cava i suc han posat el punt seguit a la celebració, que ha continuat amb el certasques a les pistes esportives de Can Llobet.

Un dels membres de l'Agrupament Escolta de la Floresta, Adam Díaz, ha reivindicat més espais per a les entitats de la Floresta, i ha agraït a l'organització de la festa que els hagin triat com a pregoners.

Adam Díaz

Ens fa il·lusió fer aquest pregó, és un reconeixement a la nostra tasca. Agrair al CPA la cessió d'un espai per al sopar de Nadal. Reclamem la cessió d'espais públics a la Floresta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha respost que és un moment complicat econòmicament per crear nous espais i equipaments, però que l'Ajuntament ho té en compte. A més, Conesa ha afegit que s'ha donat un canvi generacional al districte molt positiu i igualment implicat amb la zona.

Mercè Conesa

El to de la festa és molt positiu. Hi ha hagut un relleu generacional amb una comissió de festes renovada, i amb una ciutadania molt jove.


El Casino de la Floresta ha aplegat dos centenars de persones en el tret de sortida de la Festa Major.