Aquest diumenge es preveu el primer gran retorn de vehicles a l'Àrea Metropolitana

L'AP7 és una de les vies més afectades pels desplaçaments estiuencs

Societat

Publicat el 4/ago/13 per Marc Sala

El Servei Català de Trànsit (SCT) posarà en marxa un dispositiu especial aquest diumenge en previsió a l'allau de vehicles que retornaran a l'Àrea Metropolitana aquest cap de setmana. Per facilitar la circulació, s'habilitaran carrils addicionals a l'AP7, amb pas per Sant Cugat, en direcció Barcelona tant des del nord com del sud.

Aquest diumenge poden coincidir a les carreteres catalanes el retorn a l'Àrea Metropolitana dels ciutadans que acaben les vacances i la tornada a casa dels que han fet una sortida de cap de setmana. Per evitar embussos als accessos a Barcelona i a les poblacions de l'entorn, el SCT posa en marxa un dispositiu especial.

El responsable de l'Oficina del Pla de Seguretat Viària, Rafael Olmos, ha explicat a Cugat.cat que s'ampliarà la capacitat de les vies direcció Barcelona.

Rafel Olmos

Invertirem les prioritats d'algunes rotondes i ampliarem la capacitat de les vies en direcció a Barcelona amb carrils addicionals a l'AP7 i la C32.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Com és habitual en aquests casos, el SCT recomana informar-se de l'estat del trànsit abans de sortir i extremar les precaucions durant els desplaçaments.