Dissidència Sònica organitzarà una nova edició del 'Trona' a la Festa de Tardor

El 'Trona' té un alt component reivindicatiu

Societat

Publicat el 10/oct/13 per Mikel Vilalta

El festival de música Trona celebrarà la seva propera edició en el marc de la Festa de la Tardor, un acte que servirà una vegada més per reclamar a l'Ajuntament facilitats per a les bandes musicals santcugatenques. Dissidència Sònica fa una crida als grups santcugatencs perquè participin a la jornada festiva, que ja té confirmada la presència de Pepe Nada.

Dissidència Sònica organitzarà una nova jornada revindicativa de la música local santcugatenca, en aquest cas en el marc de la Festa de Tardor. Tots els músics i bandes locals que vulguin participar en el festival han posar-se en contacte amb Dissidència Sònica a través del correu dissidenciasonica@gmail.com. Un dels organitzadors de la iniciativa, Quimantú Segura, ha explicat a Cugat.cat que el festival és una eina més per reclamar a l'Ajuntament espais d'actuació per als músics de la ciutat.

Quimantú Segura

L'Ajuntament posa pals a les rodes a la música local. El festival, aleshores, prèn un caire reivindicatiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segura també ha celebrat l'oportunitat del Trona de participar a la Festa de Tardor, una tradició '100% santcugatenca'. La 38a edició de la Festa de Tardor se celebrarà al centre de la ciutat el 16 i el 17 de novembre i ja té confirmada la participació d'una vuitantena d'entitats.