Alumnes de Badia faran pràctiques a l'empresa santcugatenca Sigma

Melcior Arcarons i Ramon Grau signant el conveni entre l'empresa i el centre educatiu / Font: ACN

Societat

Publicat el 27/oct/13 per Alex Cabrera / Acn

L'empresa Sigma, amb seu a Sant Cugat, ha signat un conveni amb l'Institut Badia del Vallès perquè els alumnes del grau superior d'aplicacions web facin pràctiques. L'acord, que promou la formació professional dual, ha estat ratificat entre el director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Melcior Arcarons, i el director gerent de Sigma, Ramon Grau.

Els alumnes del cicle superior d'aplicacions web de l'Institut Badia del Vallès compten amb una nova opció de pràctiques a l'empresa Sigma Gestión Universitaria, ubicada a Sant Cugat. El conveni acorda que els alumnes rebran una part de la formació al seu centre educatiu i l'altra a través de l'estada a l'empresa.

Sigma està especialitzada en el desenvolupament de solucions informàtiques per a la gestió administrativa i acadèmica de les universitats. A les pràctiques, els alumnes tindran l'oportunitat de participar en processos de sistemes operatius i obtindran coneixements especialitzats en el camp de la programació d'aplicacions informàtiques online.

D'aquesta manera, els estudiants compaginaran els estudis amb les pràctiques durant tot el cicle formatiu i, en acabar el curs, obtindran el títol de tècnic superior en desenvolupament d'aplicacions web i un diploma del projecte formatiu.