Un projecte de Pim Pam Pum transmetrà valors solidaris entre els més petits

Pim Pam Pum prepara un projecte solidari

Societat

Publicat el 8/des/13 per Núria Juanico

Pim Pam Pum està preparant un projecte per fomentar la solidaritat entre els més petits amb activitats, contes i jocs. L'entitat està elaborant l'ideari del projecte, que s'adreça a infants d'entre els sis i els 14 anys, i preveu engegar-lo al febrer de l'any vinent.

Sota el títol de 'Minipims', el projecte difondrà valors com l'empatia i el treball cooperatiu. Pim Pam Pum agruparà els participants en tres grups, que tractaran els mateixos valors amb activitats i dinàmiques diferents en funció de la seva edat. El projecte preveu sis sessions de treball, que tindran lloc un dissabte de cada mes, tot i que encara no s'ha decidit l'espai on es desenvoluparan. El president de Pim Pam Pum, Jordi Calm, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu de 'Minipims' és fomentar la reflexió i la solidaritat entre els més petits.

Jordi Calm

Cal que siguin capaços de posar-se a la pell de l'altre. Moltes vegades només ens fixem en les pròpies necessitats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De moment, l'entitat està preparant l'ideari i les línies d'actuació del projecte amb un grup de deu persones, algunes de les quals són especialistes en educació i pedagogia. Com a resultat d'aquest projecte, Pim Pam Pum vol organitzar una activitat solidària amb tots els participants per recaptar fons i destinar-los a una ONG.