El Celler Cooperatiu s'inaugurarà divendres de la setmana vinent

El Celler Cooperatiu s'obre a la ciutat durant tot un cap de setmana

Societat

Publicat el 3/des/13 per Judith Cañamares

El Celler Cooperatiu s'inaugurarà divendres de la setmana vinent amb un cap de setmana farcit d'activitats per obrir-lo a la ciutadania, en el marc de les activitats de Nadal. Una degustació de vins, visites guiades i teatre infantil són algunes de les propostes que s'han organitzat.

El Celler Cooperatiu obrirà les seves portes divendres de la setmana vinent a les sis de la tarda. L'espai modernista també comptarà amb una degustació de vins D.O. que anirà acompanyada de la música de Lluís Vidal Trio.

La festa d'inauguració seguirà tot el cap de setmana amb dues visites guiades tant dissabte i diumenge a les onze del matí i al migdia. Aquesta proposta també s'oferirà a les dotze del migdia els dies 19 i 21.

Aquell mateix diumenge, el Celler Cooperatiu acollirà l'espectacle teatral infantil 'La cuca de llum viatja al passat de Sant Cugat' a càrrec dels educadors del Museu de Sant Cugat. Divendres 27 serà el torn del taller infantil d'art 'El vi dibuixa' a les onze del matí, emmarcat en les activitats de Nadal. Dos dies més tard, el celler modernista acollirà la gimcana infantil 'Ser un bon pagès' pensada per a nens majors de cinc anys. L'activitat començarà a dos quarts de dotze del migdia.