Els valldoreixencs ofereixen una multitudinària rebuda als Reis

Una dotzena de carrosses han desfilat per Valldoreix per donar la benvinguda als Reis

Societat

Publicat el 5/gen/14 per J Cañamares / A González

Els Reis d'Orient han visitat Valldoreix aquest diumenge i els veïns del territori han respost amb una multitudinària rebuda. 12 carrosses i 250 quilos de caramels han donat forma a la cavalcada per rebre Ses Majestats.


MIRA-HO A CUGAT TV

La comitiva reial ha recorregut els principals carrers del territori, que en tot moment ha comptat amb els veïns a peu de carrer per saludar Ses Majestats. Alguns dels participants han explicat a Cugat.cat la màgia d'aquesta nit de Reis.

Infants

M'agrada veure els que toquen el tambor. / Ens agrada celebrar-ho juntes. / M'agraden els regals i tot el que fan els Reis.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De fet, els valldoreixencs han escalfat motors amb diversos tallers, com de fanalets, de terrissaire i titelles, i que han estat acompanyats d'una xocolatada. El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha explicat que aquestes propostes han servit per aplegar molta gent i viure així una de les edicions més multitudinàries del territori.

Josep Puig

Totes aquestes activitats infantils fan que la gent hi participi més activament. Tot suma a favor d'aquesta festa tradicional i tan humana.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Enguany, el concurs de carrosses ha guardonat amb un doble primer premi la família Carreras i el Club de Tennis de Valldoreix. L'escola Ferran i Clua ha guanyat el segon premi i la família Cardoner el tercer.