Obre les portes un nou restaurant japonès amb la intenció d'oferir qualitat a bon preu

Interior del restaurant ubicat a la plaça de Pep Ventura / Foto: Kitsune

Societat

Publicat el 13/gen/14 per Marc Sala

Oferir un producte fresc i de qualitat a bon preu és la intenció del nou restaurant japonès que ha obert les portes a la plaça de Pep Ventura. Amb el nom de Kitsune, és una iniciativa de tres joves santcugatencs amb dos cuiners japonesos als fogons que treballen producte del dia.

Els responsables del negoci provenen de diferents sectors econòmics. Un d'ells és Jan Fernández i ha explicat que amb aquesta idea volen complementar l'oferta ja existent a la ciutat de restaurants japonesos. La seva proposta és qualitat, diuen, per a totes les butxaques.

Jan Fernández

A Sant Cugat hi ha molts joves amb una cultura culinària avançada. Volem oferir bona qualitat a bon preu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Kitsune, que està en marxa des de fa tres setmanes, també compta amb un servei de bar on s'ofereixen tot tipus copes i còctels.