Ricard Campmany Sánchez és el primer santcugatenc de l'any

El Ricard Campmany Sánchez és el primer santcugatenc de l'any / Foto: Joan Campmany

Societat

Publicat el 9/gen/14 per Núria Juanico

Ricard Campmany Sánchez és el guanyador del concurs 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?', que organitza Cugat.cat. El Ricard ha nascut aquest dilluns al voltant de les quatre de la tarda a l'IDCSalud Hospital General de Catalunya. El nounat rebrà un lot de productes gràcies a la col·laboració de Catalana Occident i diversos comerços i empreses de la ciutat.

En Ricard és el primer fill del Joan Campmany Peña i la Sílvia Sánchez Casco. També és el primer santcugatenc nascut el 2014 inscrit al Registre Civil enguany. El pare del nadó, Joan Campmany, ha explicat a Cugat.cat que coneixia el concurs però no s'esperava guanyar-lo.

Joan Campmany

Sabia que hi havia un concurs però no hi vaig caure quan vaig anar a registrar el nen. No m'ho esperava pas.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El nadó serà el protagonista d'una recepció institucional que presidirà l'alcaldessa, Mercè Conesa, per donar la benvinguda al Ricard a la ciutat.

Catalana Occident, Eroski, Donna, Vins Noé, Pastisseria Sàbat, Diari de Sant Cugat, Punt Fresc, Més Marcs, Sant Cugat Hotel & Restaurant, Boy or Girl i Sant Cugat Comerç (StC) són les empreses i comerços que se sumen al premi i ompliran de regals la cistella que s'emportarà la família Campmany Sánchez.