10 farmàcies de Sant Cugat se sumen a la 7a recollida de medicaments avui

10 farmàcies locals col·laboren en la iniciativa

Societat

Publicat el 8/feb/14 per Tamara Atienzar

Els santcugatencs tenen una oportunitat de donar un cop de mà a Creu Roja, el Taller Jeroni de Moragas i la Fundació Sant Medir amb la recollida de medicines organitzada pel Banc Farmacèutic. La cita tindrà lloc aquest dissabte i comptarà amb la participació de 10 farmàcies santcugatenques. La campanya ha estat coordinada entre l'ONG i Serveis Socials de l'Ajuntament.

Les farmàcies tindran un espai on els usuaris podran dipositar les seves aportacions. Aquestes han de ser productes nous, és a dir, no es poden lliurar restes de medicaments no consumits, sempre que el seu ús no requereixi prescripció mèdica.

La recollida serà possible gràcies a la implicació de voluntaris. La seva tasca serà informar als usuaris de la campanya i com hi poden participar. Els interessats a fer alguna aportació ho podran fer aquest dissabte de les nou del matí a dues del migdia.

A diferencia de l'any passat, els medicaments recollits a Sant Cugat es distribuiran entre Creu Roja, el Taller Jeroni de Moragas i la Fundació Sant Medir. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha posat de relleu que aquestes entitats es puguin beneficiar d'aquesta proposta.

Susanna Pellicer

És important que la Creu Roja, Jeroni de Moragas i la Fundació Sant Medir es puguin beneficiar de les aportacions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'edició anterior de la recollida va aconseguir reunir més de 16.000 medicaments a tot Catalunya.