Poques incidències a Sant Cugat per la nevada

La neu cau a sant Cugat des de primera hora de la tarda.

Societat

Publicat el 29/feb/04 per Anna I Silvia

Les carreteres de Vallvidrera i l'Arrabassada han estat tallades durant una hora a causa de la nevada caiguda aquest diumenge a la tarda durant prop de dues hores. A La Floresta i Les Planes la neu ha emblanquinat algunes teulades. Al marge d'aquest fet, la Policia Local ha confirmat que la normalitat ha estat la tònica a Sant Cugat i als districtes on no s'ha registrat cap tipus d'incidència. De tota manera, l'Ajuntament manté el Pla d'Actuació Preventiu en fase d'alerta.

L'Ajuntament té activat el Pla d’Actuació Preventiu per Nevades, amb una reserva especial de 120 tones sal que s'ha distribuït per algunes zones del municipi, en especial als districtes. Lluís Recoder presideix el Comitè d’Execució d’aquest pla d’emergència que estarà constituït pels responsables polítics i tècnics dels àmbits municipals .

Tot i que la nevada comença a minvar, l'alcalde ha recordat que l'Ajuntament té engegats tots els dispositius de prevenció al seu abast per poder fer front a les incidències que es puguin produïr:

Lluís Recoder

Tenim els recursos per fer front en la mesura de les nostres possibilitats


El consistori recomana una sèrie de consells a seguir en cas de nevada, com ara limitar al màxim les sortides fora de casa i utilitzar el vehicle en cas estrictament necessari. Podeu consultar aquestes recomanacions a la web de l'Ajuntament, santcugat.org, i a la web d'aquesta casa, radiosantcugat.com

Davant un cas d'urgència, recordem als oients que han de trucar al 092, ja que el 010 està inoperatiu el cap de setmana.